Tilberedning frikadeller, pr. person:
Afvej 23 g ærteprotein, 55 ml vand og 27 g Ærtefars krydderiblanding og rør til en fars.
Tilsæt 20 g løg (finthakket) og rør i farsen. Sæt herefter på køl i 30 minutter.
Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande med plantemargarine ved middel varme i 6-8 minutter. Vendes på panden efter ½ stegetid.
Klar til servering
Retten serveres sammen med kogte kartofler, brun sovs og frisk salat.
Ideer til anvendelse:
Farsbrød, Boller i karry, Forloren harre.
Nutralys ærteprotein
Løg
Plantemargarine
For yderligere spørgsmål til PEAZ produkterne, kontakt Michael Slidsborg på +45 2429 2884 eller e-mail michael.slidsborg@azelis.dk
Azelis Denmark A/S
Lyskær 5
2730 Herlev
www.azelis.com